Как да изберем детска количка

бебешка количка

Днес на вниманието на бъдещите родители се предоставя огромен асортимент от детски колички. Всяко семейство подхожда към избора много отговорно. Ето и защото е важно бебето да има удобно, безопасно, уютно превозно средство, по всяко време.

Разбира се, предпочитание се дава на бебешки колички, съчетаващи възможно най-много функции. Не забравяйте, че теглото на такава количка е доста голямо. Ето защо, ако живеете в къща, в която има чести проблеми с асансьора, или по-лошо, стара къща без асансьор, това е първото нещо, за което трябва да помислите. Освен това е желателно количката да е удобна за всеки сезон.

Видове детски колички

Най-често детските колички за лятото са леки, а в студения сезон уютни и топли, но много тежки. При такива обстоятелства е много удобно да имате преносима люлка с двойни стени при количката, които предпазват бебето от пронизващия вятър, и възможността да оставите бебето да гледа извън нея.

По отношение избора на столчето за кола е важно да се знае, че такова е по-практично в случая: по-лесно е да се транспортира, а възможността да го използвате в автомобил повишава рейтинга му.

Важна роля играе маневреността на колелата, тяхната способност за завиване. Освен това трябва да обърнете внимание на това от какво са направени колелата. Това е от значение, в зависимост от района, в който да правите ежедневното пътуване. Дайте предпочитание на най-добрия вариант във всеки смисъл. Един от най-добрите варианти са формованите гуми е големия диаметър. Те свеждат до минимум треперенето по различни неравности и осигуряват комфортна разходка.

Изборът детски колички

Когато избирате количка, трябва да предприемете много отговорен подход. Дъното трябва да е плоско и твърдо; Дръжка, да има няколко позиции, ако е необходимо, да се преобърне, за да отвори нови хоризонти за малчугана; Хубаво е количката да се сгъва в асансьор.

  • Дъното трябва да е плоско и твърдо;
  • Дръжка – да има няколко позиции и ако е необходимо, да се преобърне, за да отвори нови хоризонти за малчугана;
  • Хубаво е количката да се сгъва, за да може да се побира в асансьор/багажник на автомобил, а и да заема по-малко място в къщи.
  • И, разбира се, на последно, но не и по значение място е цената на количката. Тя трябва да съответства на качеството, техническите характеристики и желаните изисквания.

И това не е всичко. Мама трябва да избере количка и не забравяйте: цената на количка е пряко пропорционална на цената на комфорт за вас и вашето бебе.

Назад
Напред