5 от най-добрите бебешки колички

количка за бебета

Ако си мислите, че избора на количка за бебета е лесен – грешите!

Да изберете бебешка количка, може да се окаже пълен ад. Трябва да внимавате за толкова различни неща – тегло, материя, функции, сгъваемост, пренасяне, разглобяване, позиция на коша, защита на бебето, дори какво място има под количката. Как човек да избере количка за бебета с толкова много варианти на пазара?

Направихме списък с 5 от най-добрите колички на пазара, чиято цена може да е много висока (първата струва около 900 долара), но от тях ще разберете повече за функциите на бебешките колички и какво може да очаквате или търсите за парите си.

UPPAbaby Vista 2017 – ферарито на количките за бебета.

Това е количката за която си мечтаете! Тя има всичко, абсолютно всичко! Сгъва се много добре и не заема много място. Сгъва се с натискането само на един бутон, а с натискането на друг падат и колелцата. Колелата са супер леки и моделът от 2017 е олекотен с около 2кг. Може да сменяте позицията на коша за бебето с натискане на два бутона. Има слънчобран които е интегриран в козирката на коша, може да смените между двата коша (не разбрахме дали се изпращат и двата или идва само единият) и отново да избирате тяхната позиция.

Кошът отдолу има приятни пружини, които ви позволяват да бръкнете по-бързо и без да оправяте материята след това. Дръжката за ръцете ви и тази за защита на бебето е тапицирана с истинска кожа. Всичко това не ви стига? Пригответе се, защото тази количка може да стане както за едно бебе, така и за две. Единственото което не видяхме никъде е – спирачки? Това нещо има ли намерение да спре? Малко жалко, но освен спирачките няма друго какво да кажем за нея.

Искате количка за бебета, която да има всичките си функции скрити? Тогава – Nuna Mixx2 2017.

За цената от 600 долара, вие ще получите нещо много интересно. За съжаление, не можем да дадем толкова подробна информация както преди, но тук се крият някой доста интересни неща. Например, количката е приспособена както за новородени, така и за след 6 месечна възраст. Слънчобрана е стилно прибран отново отвътре, но тук може дори да го разширите до ръба на коша, ако бебето реши да поспи. Има и приятни дупки за вентилация, така че няма от какво да се притеснявате.

Голям избор на бебешки колички (вижте ги)

Сгъването и разгъването са силата на тази количка. Само с натискането на три бутона, тя мигновено се сгъва на земята и може дори да я пъхнете под леглото. Бързо лесно и удобно. Приятни и тъмни цветове за очите, нищо фрапиращо. Тапицерията също е уникална и подобрена с мека тапицерия, която наподобява текстил, а дръжката има подобрена кожена тапицерия с хубави шевове.

Компактност, гъвкавост и окачване в количка за бебета? Bugaboo Cameleon 2017.

Да ви казахме, че най-скъпата количка е за 900 долара? Извинявайте, тя е 1150 долара. Шокиращо нали? Каква е тази бебешка количка, която можете да купите на цената на употребявана кола? Наистина, бебешката количка е уникална и има много интересни функции. Тази може да е направена точно за нашата държава, заради малките амортисьори, които могат да бъдат наместени за твърдост – когато бебето порасне например.

Може да въртите бебешката седалка във всички посоки, да сменяте дръжката за да гледате към бебето или напред, да променяте височината на дръжката, да не забравяме и прикритият слънчобран за бебета. Дръжката за ръце и за бебето е от кожа, има приятна закачалка за торби на дръжката за бутане, а за да сложите бебето вътре, просто трябва да натиснете бутона на дръжката и тя ще се отвори. Толкова е лесно и толкова просто, че цената няма как да е по-ниска. Отново нищо обаче за спирачки.

Градското решение за бебета – Babyzen Yoyo+ 6+

Буквално, най-добрата количка за бебета за града, която видяхме до тук. Сгъва се толкова компактно, че можете да я използвате като чанта. Малък джобна гърба компенсира за липсата на кошница отдолу, но все пак това е количка за градски условия, не се знае колко място ви трябва. Имате приятна дупчица от сенника, за да държите под око палавника в количката.

За цената от 500 долара ,това е най-евтината количка в класацията ни, но с толкова компактност и приложения, може спокойно да я наречем „най-добрата всекидневна количка“. Естествено за размера и теглото са отрязани някой неща от функциите, като смяна на столчето или кошница под коша, но дори и така, количката е отличен избор.

Комбинацията на всичко – Cybex Mios Stroller – Chrome Frame

Тази количка буквално комбинира всичко от предишните. Сгъваемост, компактност, джобове, окачване на четирите колела, местене позицията на бебето с лекота, сгъване с един пръст. Всичко това е възможно за 750 долара.

Разбрахме, че количките за бебета описани тук са доста скъпички, но това поне ни дава обща оценка на пазара за колички за бебета. Може да си намерите много по-евтина бебешка количка с много по-малко функции, но все пак достатъчни за всекидневна употреба. Изборът е изцяло ваш.

Назад
Напред