Зимно облекло за деца – Всичко необходимо за студеното време

детски зимни дрехи

Настъпи любимото време на милиони деца по света – зимата! Изпълнена с много игри навън, всекидневни снежни приказки и празнично вълшебство, тя е истински букет от емоции. За грижовните родители на фона на ниските температури почти винаги се прокарва и усещането за притеснение.

Дали на детето му е достатъчно топло, докато се спуска с шейната? А дали не трябваше да сложа още една блуза под мекия вълнен пуловер? Преди да започнете да си задавате тези въпроси, защото на родителите им е в кръвта да мислят децата си, време е за малко шопинг.

Връхни дрехи – практични съвети

Определено сред най-важните зимни покупки за детето е надеждното яке. Ако разполагате с топла и непромокаема връхна дреха, можете да си позволите дори да отложите пазаруването на останалите вещи за след време. Например, за периода, когато започнат коледните и промоциите за Черен петък.

Съветите на експертите е да подберете достатъчно свободно и комфортно яке, под което да можете да сложите както леко, така и по-дебело облекло. Наблегнете не толкова на безупречния дизайн, колкото на солидната материя. Тя трябва да отблъсква не само влагата, но и вятъра, а и да държи топло.

Последно, но не по важност, постарайте се да намерите модел връхна дреха с качулка. Децата обожават пуха, а и той допълнително ще топли на ушите.

Задължителните зимни аксесоари за деца

Дори детското яке да има качулка, не се колебайте да разгледате страхотните детски шапки Jamiks. Съчетайте ги с меки ръкавици и удобен дълъг шал. Така малчуганът вече е напълно готов за зимните забавления навън, а дори и за предстоящата ски ваканция.

Ако семейството ви обича снежните спортове, добре е аксесоарите да са не от топла вълна, а от непромокаем полиестер. Той ще държи достатъчно дълго време ръцете и ушите сухи. А вие ще сте спокойни, че поредната ваканция не е приключила с неприятна настинка.

Блузи за момичета и момчета

Подходете по подобен начин и с избора на блузи. В детската градина е добре да са леко облечени, но пък ако децата ви са вече ученици, заложете на топлите и меки пуловери. Ще намерите достатъчно разнообразни модели на пазара, така че дори имате възможност да се съобразите с личните предпочитания на своите деца.

Няма да е излишно и да купите няколко суичъра за свободното време, както и горнище с цип или жилетка за най-студените дни от годината, когато са нужни няколко ката дрехи. Отново напомняме, че зимата е сезон на много празници. Изберете подходящи ризи за своя син – например с коледни мотиви или по негов избор.

С този кратък и практичен списък с най-важните зимни дрехи за децата бързо и лесно ще напазарувате. Дори може и да спестите пари! Когато имате модел, по който да се водите, няма да залитнете и да купите нещо излишно. А така ще ви останат повече средства за страхотни коледни подаръци!

Назад
Напред