Подкрепете здравето на детето с Флавон кидс

flavon kids за здрави деца

Децата имат различни хранителни нужди, които често родителите не успяват да компенсират. Интензивният растеж изисква по-големи количества от някои хранителни вещества, а храненето не винаги е достатъчно разнообразно.

Флавон кидс е хранителна добавка, която съдържа мощна комбинация от концентрирани плодове и зеленчуци като вишни, къпини, боровинки, касис, цвекло и морски зърнастец. Подбраните плодове и зеленчуци са незаменима подкрепа за развиващия се организъм и осигуряват силна имунна система. Те играят важна роля и в поддържането на костите, зъбите и жизнения тонус на подрастващите.

5 причини да изберете Flavon kids за ежедневните хранителни нужди на вашето дете:

1.Флавон кидс компенсира недостига на плодове и зеленчуци

Не всички деца обичат плодове, а голяма част от тях избягват упорито и зеленчуците. Цвеклото не е любима храна за възрастните, а какво остава за децата. Този зеленчук обаче е изключително важен за мускулите и нервите, защото изобилства от калий. Освен това, цвеклото е истински първенец по съдържание на фолиева киселина, която е изключително ценна за растежа, имунната система и жизнения тонус.

Ето защо Флавон кидс се препоръчва не само на децата, но и на бременните и кърмещите жени, както и на тези, които планират забременяване в близкото бъдеще. С изключително богатата си гама от витамини C, B3, B5, B6, B2, B1, H, B12, тази хранителна добавка е отлична подкрепа на имунната система.

През зимните месеци е още по-трудно да се набавят нужните витамини и минерали. А точно тогава децата са изложени на вируси и патогени повече от обичайното.

2. Флавон кидс не съдържа консерванти и други вредни съставки

Естествените съставки във Флавон кидс преминават през изключително щадящ производствен процес, който запазва ценните им витамини и минерали. Те не се преработват в екстракти, а до голяма степен се оставят в естествената им форма. Затова и не се налага добавянето на консерванти и други вредни съставки.

3. Flavon kids има прекрасен вкус

Децата не са особено ентусиазирани, когато трябва да приемат добавки под формата на таблетки и капсули. Това значително може да усложни ежедневното им приемане. С флавон кидс обаче няма да имате този проблем. Той има чудесен вкус и децата го обичат.

4. Една мерителна лъжичка Flavon kids ви снабдява с до 2 кг плодове и зеленчуци

В зависимост от възрастта на вашето дете, то трябва да приема една или две лъжички от хранителната добавка дневно. Винаги спазвайте препоръчаната доза на опаковката.

Имайте предвид че действето на Флавон кидс е с натрупване. Това означава, че трябва да започнете с употребата му преди зимния сезон. Разбира се, когато и да започнете да го давате на вашето дете, ефектът няма да закъснее.

5. Флавон кидс е лесен за употреба

Продуктът не се разтваря във вода, не се добавя към шейкове и се консумира директно. Можете да го носите в чантата си, така че да не пропускате прием. Компактната опаковка също значително ви улеснява в ежедневието.

Погрижете се за здравето на вашето дете, а защо не и за вашето, с натуралния продукт Флавон кидс. Това е изключително лесен начин да си осигурите нужните витамини. И все пак, не забравяйте да се храните рационално, тъй като хранителните добавки са подкрепа, но не и основа на вашето хранене.

Назад
Напред