ТОП идеи за подаръци на новородено момче

подаръци за бебе

Раждането на дете е най-радостното събитие в семейния живот. За да поздравите родителите е важно да изберете подходящ подарък. Той трябва да е красив и функционален, а в същото време да радва детето. От значение е той да е добре приет и полезен за родителите.

Ето и някои предложения от parvolak.com за подходящи подаръци за новородено момче:

1. Вана за къпане. Измиването ще стане много по-лесно и по-приятно със специално устройство. Изберете страхотна ваничка, която да радва малчугана, а не да го плаши. Все пак всички бебета плачат в началото при видът на вода.

2. Термометър за измерване на температурата на водата. Обикновено се прави под формата на играчка и ще се превърне в забавление по време на плуване.

3. Сини меки страни в леглото. Те предотвратяват случайно нараняване на детето насън и украсяват леглото.

4. Синя постелка или комплект с анимационни герои. Отличен избор, с които момченцето ще заспива в първите нощи от своя живот.

5. Детски чинии за първо хранене. Такива трябва да са с момчешки цвят и изработени от безопасни материали. Обикновено са със силиконови лъжици и пластмасови чинии.

6. Красиви дрехи. Малките момчета изглеждат особено сладко в комбинезони тип смокинг.

7. Мобилни аксесоари. Красивите фигури с музика ще помогнат да успокоите и разсеете момчето.

8. Електронна люлка. Това е начин да освободите ръцете на мама. Автоматичната музика и движения ще ви накарат да спите по-бързо от родителите.

9. Столче за кола. Стилният син ярък стол за новородено ще гарантира безопасност по време на движения.

10. Кенгуру. Позволява на родителите да се разхождат, без количка. Може да се допълни с удобни джобове.

Идеи има много, макар, че когато стане дума за подаръци в началото винаги срещаме затруднения. Сами виждате, че списъкът с избор на подарък за новородено момче може да няма край. Младото семейство все ще има нужда от нещо ново, което към момента не е закупено. Още по-лесно ще е да попитате, какъв подарък ще зарадва самите родители и новият член на семейството.

Назад
Напред