Детски матраци ТЕД – удобната и здравословна среда на сън за вашето дете!

детски матраци

Матраци ТЕД е водеща българска компания, създаваща висококачествени продукти за пълноценен сън. Фирмата е лидер в производството на матраци за възрастни и деца, спални/легла, подматрачни рамки, както и всички необходими аксесоари за спалното помещение и комфорта на потребителя. Колекциите с продукти на ТЕД са иновативни и изработените от материали най-висок клас, с единствената цел и замисъл – да направят нощите на големи и малки по-спокойни. Сред гамата продукти, предлагаща се в каталога им, фигурират и детски матраци. За направата им, матраци ТЕД, използват екологично чисти материали. Всеки произведен детски матрак е абсолютно безвреден, както за човешкото здраве, така и за околната среда.

Модели детски матраци ТЕД

детски матрак ТЕД
  • Детски матрак Adeona Baby

Матрак за деца Adeona Baby e един от моделите предлагащ се от бранда – матраци ТЕД. Той е изграден от полиуретаново ядро, като вложената високоеластична пяна в него е със специална клетъчна структура. Тази структура се грижи за добрата вентилация на матрака и неговата проветривост. Полиуретановата пяна е анатомичен материал, който лесно се адаптира спрямо телцето на детето, като по този начин му осигурява стабилна опора. Детски матрак Adeona Baby има памучен калъф, който е изцяло съобразен с деликатната и нежна кожа на децата. Този модел матрак ще отведе всяко едно дете в страната на вълшебните сънища!

  • Детски матрак Favourite Baby

Детски матрак Favourite Baby е друг идеален избор за вашето подрастващ дете, който матраци ТЕД предоставят на своите потребители. Пружинен детски матрак, изграден от микропокет система. Тя е изградена от малки и еластични пружинки, опаковани идивидуално в джобчета от нетъкан текстил. Ядрото при този матрак реагира спрямо натискът върху него, като така предоставя на детето правилна позиция на гръбнака. Освен стабилна опора покет системата позволява въздуха лесно и бързо да преминава през образувалите се естествени отвори. Матрак Favourite Baby има в сърцевината си също така и два пласта, двустранно разположена, високоеластична полиуретанова пяна. Калъфът на модела е от първокачествен памук, който е изключително фин и абсорбира влагата. Калъфът е мек и нежен към детската кожа, може да бъде отстраняван лесно чрез цип.

  • Детски матрак Abell Baby

Abell Baby е детски латексов матрак подходящ за всички деца, независимо от тяхната възраст. Той е ортопедичен модел, състоящ се от различни слоеве висококачествени материали. Ядрото му е изградено от полиуретанова пяна, слой латекс и кокос. Тези материали осигуряват на детето проветрива и здравословна среда на сън. Матракът предпазва малчуганите от акари, прах и мухъл. Чрез ортопедичните му свойства матрак Abell Baby предоставя на тялото стабилна опора и позиция. Друг много голям плюс на моделът е сваляемият калъф, който е изработен изцяло от памук.

Детски матраци ТЕД се предлагат в размери – 60 х 120 см и 70 х 140 см. Цените на различните модели са достъпни и по джоба на всеки потребител. Детските матраци – ТЕД са специално разработени и притежават важни ортопедични свойства, всеки един от тях е съобразен и със сезоните. Нежните памучни дамаски вложени в детски матрак Adeona Baby, Favourite Baby и детски матрак Abell Baby не дразнят детската кожа и не предизвикват алергии. Те ще създадат удобна и здравословна среда на сън на Вашето дете. Изберете качеството и комфорта, поръчайте детски матрак ТЕД, а ние от онлайн магазин Intershop.bg ще го доставим напълно безплатно до всяка точка в страната.

Назад
Напред