Бебешки колички за близнаци

колички за близнаци

Оказва се, че проблема с намирането на подходяща бебешка количка за близнаци е сериозен, затова ще Ви обърнем внимание върху един от най-добрите модели на приемлива цена относно функционалност, удобство и разбира се стил.

Моделът е на компанията Phil & Teds, която се занимава предимно с дизайн и производство на широка гама от детски стоки. Phil & Teds са предпочитана марка от родителите и се наложиха на пазара не само в Европа, а и в целия свят. Един от най-добрите артикули в немалкото им портфолио от продукти за деца и бебета несъмнено остават бебешките колички.

Бебешките колички на Phil & Teds се разграничават лесно от всяка една друга марка на първо място с неповторим дизайн, а не на последно място с добри характеристики и добра цена. В днешния забързан свят, всеки родител на близнаци просто ще се „прероди“ ако притежава количка за близнаци от тази марка. Точното наименование на моделът за близнаци е Е3 Twin.

Най-голямото и преимущество в сравнение с другите модели за близнаци е невероятния дизайн, който я прави изключително компактна и лесна за пренасяне. В същото време бебешката количка е точно толкова тясна, за да можете без проблем да преминавате през стандартни врати и помещения в административни сгради. Много е удобна и децата се чувстват комфортно дори при дълга разходка.

Бебешката количка позволява положението на гърба на всяко едно дете да се регулира индивидуално. Може да се използва и не само от близнаци, а от деца родени много близко във времето. Количката може да се сгъне за няколко секунди, чрез точно едно движение.

Както всеки друг модел, количката разполага със сенници и за двете деца, със специални предпазни колани за сигурност и т.н.

В тази количка можете да превозвате две деца, забележете, на възраст от самото раждане до навършването на почти четири години.

Към количката дори може да се прикрепи борд за второ дете, така че когато малчуганите поотраснат, единият да се вози отзад.

Назад
Напред