Най-добрата количка за бебета в България

бебета

В последната подобна статия ви показахме най-добрите колички за бебета.

Ако сте прочели тази статия – 5 от най-добрите бебешки колички за 2017 – значи сте забелязали, че количките там имаха огромни цени и дори някой може би ги няма в България. Нека да променим това и да направим друг списък. Ще отворим 3 български сайта в които ще проверим най-евтината и най-скъпата количка за бебета.

Целта ни е да разберем какво точно можем да получим за парите си като функционалност от една бебешка количка. Цените естествено, ще са много по-ниски от тези в предишната статия и може да ги купите свободно. Сайтовете, които поставяме тук са намерени на базата на търсене в google. Това са първите 3 предложения и самите сайтове няма да са фактор за продукта. Няма да гледаме колко годишен е сайта, колко харесвания във фейсбук има или нещо подобно. Смятаме, че може да получите и добър и лош продукт от нов и от стар магазин.

Ще се насочим към комбинирани колички – за лято и за зима.

#1 предложение за количка за бебета от сайта emag.bg.

Бебешка количка 2в1 DANCO – RETRUS
Това е най-евтиният предлаган модел количка за бебета 2 в 1. За наше учудване, количката включва изключително много функции. Самият комплект включва: алуминиева рама, кош за новородено, седалка с покривало за крачета, чанта за принадлежности с подложка за преповиване, дъждобран и комарник.

За цената от 489 лв, тази количка може да се каже, че е перфектна за хора, които искат да имат функционалност и защита на бебето, а не стил.

Като най-скъпа от сайта – количка за бебета 2в1 NEXT MANHATTAN – ESPIRO 2017

Това е количка с цена 1249 лв и ако погледнете добре функциите, тя покрива първите показатели на защита и удобство, но и предлага много други. За да е по-лесно за вас, хората от moebebe.com са направили видео ревю:

Предложение за количка за бебета #2.

Първото предложение за най-евтина количка печели – LORELLI CLASSIC количка за бебета 2 в 1 FOXY СЕТ BLUE SOCCER.

бебета

За момента, това е най-евтиното ни предложение – 159 лв. За тези пари получавате – Поставка за аксесоари на дръжката, сгъваем сенник, седалка с няколко позиции, подвижна поставка за крачета, завиващи предни колела, голям кош за пазаруване, сгъване с една ръка, чанта за аксесоари, столче за кола.
Взимаме информацията от сайта на продавача, така че не очаквайте пълно описание на всеки продукт. На пръв поглед за това за което плащате, количката изглежда да покрива всички минимални изисквания като променлива позиция в няколко точки, колани, допълнителни чанти и аксесоари и най-често търсеното – столче за кола.

За най-скъпа количка за бебета – Триколка за бебета GIGGLE HIPSTAR COSATTO на цена от 1299 лв. Вие получавате – Олекотена алуминиева рама, лесно трансформираща се седалка с лице към майката, свалящ предпазен борд, предпазен колан с меки подплънки, кош за новородено с дръжка. За цената си определено имате нещо повече от евтината, но се замислете колко от това ви трябва. Олекотената рамка например. Ако мислите, че няма кой да ви помага при стълби или други препятствия с количката изберете олекотена рамка.

Предложение за количка за бебета от сайт #3.

Това е финалното ни предложение, защото на никой няма да му е интересно да стои и да чете характеристиките на толкова много колички за бебета.

Най-евтина количка за бебета – Lorelli Combi Green & Beige Zephyr – цена – 187 лева.

За ваше улеснение, тук отново има клип:

Добре представена и наистина показва важните функции на количката.  За цената си, тази количка изглежда да е идеалната за първо бебе. Нещо като старт в избора на бебешки колички.

Най-скъпа количка за бебета – Cosatto Ooba 2 в 1 Charleston – Цена 1980 лв.

Подходяща за новородени, лека алуминиева рама, регулираща се дръжка с ръчна спирачка, четири позиции на гръбчето, регулиране позицията на поставката за крачета, предпазен мек колан, дръжка за носене, сенник с прозорче, удобна възглавничка, спално чувалче с плюш, дъждобран в комплекта, кожено покритие на седалката и кошчето, завъртане на дръжката в двете посоки, всички колела с амортисьори.

Вижте също – Бебето и майката през първият месец от раждането

Това може да се окаже количката на българския пазар, която за парите си наистина ви дава нещо повече.

Какъв е крайният анализ на количките за бебета?

В България може да закупите колички на всякакви цени. Най-евтините започват от около 150лв и могат да достигнат 2000лв. За парите си обаче вие не плащате голяма разлика. Може да си вземете количка за около 300лв и тя да има всичко необходимо за вас – лесна за пренасяне, лека, подходяща за малък апартамент и за разходка из тесни блокове. Ако мислите да си купувате скъпа количка, помислете си добре защо. Ако решите да я продавате след години, тя няма да има същата цена, а нещо около една четвърт от нея. Наистина си помислете добре за какво ще я използвате с този ценови етикет и какво предимство има тя от други колички за бебета.

Назад
Напред