Копринената памперсова мекота за бебета

Нашите бебета винаги трябва да са абсолютно защитени от всякакви дневни премеждия.

Най-важното естествено е – пълният памперс. На пазара има абсолютно всякакви видове, които да облекчат различни проблеми – да не дразнят на дупето, да не стягат около крачетата, ден и нощ и прочее.
Памперс обаче пусна на пазара първият си продукт, които да накара вашият мъник дори да не усеща памперса. Pampers Premium Care са направени от копринено меки материали за всички бебета и да не забравяме върховната технология за абсорбация.

Оценени с 5 звезди за мекота, тези памперси са отличен избор за всеки малък откривател.

Според много от детските лекари, допирът на кожата и самата грижа за нея още от ранна възраст на детето играе голяма роля в неговото развитие. Понеже са още в ранен стадии на развитие, кожата играе най-важната роля в откриването и опознаването на света около тях. Ако докоснат нещо и то е горещо, значи не е за тях. Все още не могат да възприемат много от нещата, които ги заобикалят и затова използват тяхната кожа.

Вижте също

Кожата при бебета трябва да бъде отлично защитена при всякакви ситуации, още повече тази на седалищните части. Изборът на памперс за всяко бебе може да е различен (според родителите естествено) но винаги трябва да се взима под внимание какво точно се купува.

Новите памперс премиум кеър са направени от най-меките и качествени материали, за да могат да осигурят на всички бебета по света най-добрата кожна защита и усещане.

Вътрешният слой позволява свободна циркулация на въздуха, за да може кожата на бебето да диша спокойно, а еластичните езичета около пелените придава нежно усещане че тях изобщо ги няма. Толкова леки и нежни, за да можете вашето бебе да се радва на спокойствие и сигурност при всекидневните си премеждия.

Заради всички бебета по света, пампер създаде технологията с абсорбиращи каналчета. Те абсорбират и разпределят течността по-добре от други пелени. Една напреднала технология за всички родители – когато индикаторът за влага стане син, когато пелената трябва да се смени. Край на кошмарът с подушването на дупето.

С новите пелени, вие и вашите бебета, ще се насладите на много моменти на забавление.

Напред
Вижте също
Скорошни публикации