Копринената памперсова мекота за бебета

жената

бебета

 

Нашите бебета винаги трябва да са абсолютно защитени от всякакви дневни премеждия.

Най-важното естествено е – пълният памперс. На пазара има абсолютно всякакви видове, които да облекчат различни проблеми – да не дразнят на дупето, да не стягат около крачетата, ден и нощ и прочее.
Памперс обаче пусна на пазара първият си продукт, които да накара вашият мъник дори да не усеща памперса. Pampers Premium Care са направени от копринено меки материали за всички бебета и да не забравяме върховната технология за абсорбация.

Оценени с 5 звезди за мекота, тези памперси са отличен избор за всеки малък откривател.

Според много от детските лекари, допирът на кожата и самата грижа за нея още от ранна възраст на детето играе голяма роля в неговото развитие. Понеже са още в ранен стадии на развитие, кожата играе най-важната роля в откриването и опознаването на света около тях. Ако докоснат нещо и то е горещо, значи не е за тях. Все още не могат да възприемат много от нещата, които ги заобикалят и затова използват тяхната кожа.

жената

Кожата при бебета трябва да бъде отлично защитена при всякакви ситуации, още повече тази на седалищните части. Изборът на памперс за всяко бебе може да е различен (според родителите естествено) но винаги трябва да се взима под внимание какво точно се купува.

Новите памперс премиум кеър са направени от най-меките и качествени материали, за да могат да осигурят на всички бебета по света най-добрата кожна защита и усещане.

Вътрешният слой позволява свободна циркулация на въздуха, за да може кожата на бебето да диша спокойно, а еластичните езичета около пелените придава нежно усещане че тях изобщо ги няма. Толкова леки и нежни, за да можете вашето бебе да се радва на спокойствие и сигурност при всекидневните си премеждия.

Заради всички бебета по света, пампер създаде технологията с абсорбиращи каналчета. Те абсорбират и разпределят течността по-добре от други пелени. Една напреднала технология за всички родители – когато индикаторът за влага стане син, когато пелената трябва да се смени. Край на кошмарът с подушването на дупето.

С новите пелени, вие и вашите бебета, ще се насладите на много моменти на забавление.

жената

Напред