8 интересни, модерни и любопитни бебешки играчки

бебета играят

В света на нашите бебета има толкова много интересни неща за опознаване.

Как да започнеш да опознаваш нещо, да се забавляваш, когато родителите ти не ти позволяват, не ти дават да пипаш това и онова, защото можеш да се нараниш, а ти само искаш да видиш какво е? Ето за това имаме на показа тези 20 играчки, които хем ще забавляват вашето бебе през деня, ще го учат на нови неща или просто ще викат от радост и смях.

1.Бебешка играчка Айнщайн за из път.

Всички бебета се радват на всичко, което издава звук. Тази бебешка играчка може да предложи широка композиция от звуци. Бутоните са достатъчно големи за да бъдат натискани от бебета, има дръжка удобна за бебешките ръчички и играчката свири със седем различни мелодии.
Цена – 7.19 долара

играчки за бебета

2.  VTech Sit-to-Stand Learning Walker – помощна количка за бебета.

Виждали ли сте по филмите тази играчка? Тя не е само по филмите, може и вие да си я купите на цената от 30 долара. Дори без да ви обясняваме за какво е, то се вижда. Това е количка за бутане с изключително много вградени функции и играчки в нея. Тя ще помогне на вашето бебе да ходи и когато иска да седне, може да си играе с една от многото играчки на лицевата част. Въртящи се играчки, музика, щракане, телефони и още. А когато искат да стигнат по-горната играчка, ще трябва да се изправят, което значи и малко упражнения за крачетата.

количка за бебета

3.FocuSun Playpen Ball Pit – Яма с топки за бебета.

Искате ли яма с топки? Тази бебешка яма с топки може да е ваша на цената от 15 долара. Колко евтино било да имаш яма с топки.

яма с топки за бебета

Направи избор в Хиполенд

4. VTECH Touch and Swipe Baby Phone – Телефон за бебета.

Още едно устройство на компанията за бебешко забавление.
Опитва ли се вашето бебе да достигне телефона ви постоянно? Сега може да му подарите един и на него. Живеем във век на технологии, но това не означава, че дори и бебетата трябва да имат телефони. Тази играчка ще свърши отлична работа за залъгалка. Има малък бутон които се плъзга и имитира вашият, дори с цветните икони по екрана. Всичко това е на цената на 13 долара.

телефон за бебета

5. O Ball Rattle and Roll Car Assorted Colors

Знаете онези колички за бебета, които тракат, издават всякакви звуци и дори пеят? Тази количка сигурно може да ги задмине по звук. Колкото по-шумна играчката за едно бебе, толкова по-забавна е за него. Точно такава е и тази колика. Тя дори има малки топченца в гумите, които да придават още повече звук. Това може с лекота да се нарече терора на родителят.

При това, цената и е само 8 долара.

количка за бебета цветна

6. Fisher-Price Baby’s First Blocks and Rock Stack Bundle

На шеста позиция, ще поставим играчка за бебета, която е достатъчно образователна, но също толкова елементарна. Виждали сте онези кофички с дупките на капака и бебето трябва да постави всяка в подходящият отвор. Точно това и представлява тази играчка. Колкото е лесна, толкова и е елементарна за използване. Перфектно начало за развитие, а може да изберете или кръгчета на кол или кофичката с формите.

Цената е 15 долара.

Направи избор в Хиполенд

пъзел за бебета

7. Go Baby Go Poppity Pop Musical Dino

Искате още комбинирани детски играчки? Имаме още. Точно тази е комбинирана с различни бутони, дори има топки към нея и може да ги хвърля из стаята – прекрасно забавление за родители. Компаниите за детски играчки винаги са се стремели да представят света на динозаврите на децата още от малка възраст. Тук имаме един приятен динозавър, които играе ролята на държач на малката масичка отгоре и всичко останало.
Цената е 30 долара.

динозавър за бебета

8. VTech Rhyme and Discover Book – Музикална книжка за бебета.

книжка за бебета музикална

Искате интерактивна, детска книжка, която да пее, свети и да говори? Това е отличното решение за вас. С няколко бутона като един от тях приплъзващ се, вашето дете ще може да намери забавление в тази приятна книжка само на цената от 15 долара. В нея има и шест цветни листа, които щом биват отворени лампичките в краят светват. Потребителите в мрежата споменават, че това е една от най-здравите бебешки играчки. Когато купувате играчка за бебета, помислете за факта, че тя трябва да е наистина здрава и да може да оцелява след всичките падания.

Вижте също – 10 идеи за подарък на бебе за първи рожден ден

Всички тези играчки за бебета наистина изглежда много интересни. Някой от тях са за стоене на едно място, други са малки и портативни, само на вас остава да изберете някоя. Цената не е голяма, дори може да намерите ямата с топките в различни размери с различни цени. Цените описани тук са взети от amazon.

Понякога е по-добре да вземете играчки за бебета онлайн, защото най-често са по-евтини от тези които виждате в магазина, а отново получавате същите условия – замяна или връщане на пари.

Назад
Напред