Списък с бебешки дрешки за новородено

бебета

Всички бебета просто унищожават дрехите си в първите няколко месеца.

Дали от повръщане, акане или дори игра с тях, тези първи дрешки просто изчезват от лицето на земята само в първите няколко месеца. Ето защо, много съвременни майки взимат по няколко бройки от едни и същи дрехи, за да не тичат всеки ден до магазина.

Не си мислете, че можете да изперете всичко, понякога просто няма начин.

Хубавото поне тук е, че имате доста голям избор.

Насочете се към бодита.

Всички бебета скачат, цапат се, играят нагоре надолу, изобщо няма смисъл на всеки две минути да ходите и да ги опасвате, за да не замръзнат (не че има голям вариант).
Облечете ги в едно боди и имайте поне 4 други в шкафа. Не се знае кога няма да усетите как ще ви трябват.

Ританки за бебета.

Тук бройката е на абсолютно същото ниво, но материята е леко под въпрос. Вземете по-дебела (особено за момченцата) материя, защото понякога и памперсът може да изпусне. Може да не сте в ситуация, която да позволява смяна веднага.
бебета
Вижте също – Копринената памперсова мекота за всяко бебе

Блузи с дълъг ръкав за бебета.

Ако е лятно време, може малко да се намали бройката, но винаги е добре да всяка майка да има няколко в повече. Често виждате как децата си ядат ръкавите, не е зле да имате повечко, защото не се знае кога тази блуза с дълъг ръкав може да стане на тениска.

Бебешки чорапи от най-малките винаги е добре да имате по 3 чифта. При тях поне няма да бъдат изядени, но много лесно, ще бъдат загубени.
Нека да преминем и към малко различно облекло.

Спални комплекти за легло.

Това също е наложително да имате поне 2. Ще има повръщания, мръсни памперси и какво ли още не. Единственото ви спасение е, да са били жертва на боя, за да може да се изпере.

Този списък може да стане изключително дълъг, но ние ще се спрем до тук. Добре ще е, ако вземете всичко наведнъж, за да не тичате до магазина при всяка злополука. Така поне си спестявате разходката.

Назад
Напред