Какъв секс харесваме според месеца ни на раждане?

бебета

Тема, точно за преди бебета!

Дали обаче, ще намерите нещо вярно или не е изцяло на късмет. Вижте този „справочник“ за какъв секс харесвате според вашата зодия.

бебета
Януари.

Хора от Януари, не са много склонни да показват емоциите си в леглото. Често са сдържани и държат на едни и същи пози. Това обаче не трябва да ви отчайва, защото много често, когато попаднат на точният човек, те просто се раздават в леглото и са готови на експерименти. Какво по-добро от това за бебета?

Бебета през Февруари?

Тези личности обичат свежите и интересни преживявания в секса. Често, скуката и еднообразието убиват страстта им. Обичат мимолетните флиртове, но интимните ласки с интимно свързани хора са любимото им.

Март.

Това вероятно са най-големите ценители на секса. Искат да изпитват удоволствие, но също така и техният партньор. Искат техният партньор да показва своите емоции бурно. Не са любители на прекалено студените хора и бързо губят интерес към тях. Интересно, дали такива хора са подходящи за бебета?

Април.

Хората, които много се раздават. За тях сексът трябва да е страстен, горещ, необуздан, бурен и да им е интересно. Ако не получат подобни чувства от своята половинка прибягват до друг източник.

Приятното време на Май може и да е отличният месец за бебета?

Обожават да влудяват своя партньор! Любовната игра е много важна и са склонни на всякакви сюжети за да докарат половинката си до лудост. Склонни да използват играчки за възрастни, като това според тях спомага за интимните отношения. Могат да практикуват секс с часове.

Юни.

Това биха били хората, които са на моменти огромни перверзници! Биха ходили без бельо наоколо за да оставят половинката си с отворена уста. Мръснишките съобщения са им страст. Изобщо не би ви било скучно с такава половинка, да не говорим за бебета.

Юли.

Предпочитат те да доставят удоволствието. Дори ако техният партньор е притеснителен, те не биха се отказали. Това дори би ги мотивирало да му покажат някой номера под завивките. Нежни, но с такова развито въображение човек винаги трябва да е нащрек.

Август.

Това са хора винаги отворени за нови приключения. Обичат нестандартният секс и не биха има ли против за повече от двама души. Държат да покажат под завивките всичко което имат. Няма нищо забранено в секса за тях, щом това доставя удоволствие и на двамата.

Вижте също – Малко забава със стихотворения, песни и срички.

Септември и времето за бебета.

Сексът за хората от Септември е с много дълбоки чувства. Това са хора, които може и да не си мислите, че са нещо специално в леглото, но щом веднъж влезете там…… За да покажат тази своя страна обаче, трябва да се отпуснат напълно, а това може да отнеме повече време.

Октомври.

Хора, които са доста моногамни и скучни в секса. Но не всичко е загубено. Тези хора могат да се преобразят напълно в ръцете на правилният човек. Могат да направят всичко да го подлудят.

Ноември.

Тези хора държат да бъдат оценени от своят партньор. Обичат да доминират, но не мислят само за себе си в кревата. За тях половинката трябва да се разтапя в ръцете им и да искат още. Никога не го сравнявайте с бившите си партньори, защото това го вбесява.

Декември.
Те виждат секс навсякъде и по всяко време. Държат много на любовната игра, която трябва да е разнообразна и интересна. Ако техният партньор е готов на експерименти, обичат ролевите игри. Според вас, коя е най-добрата зодия за бебета?

Назад
Напред