Бебета.net - Как да пазарувате за бебето онлайн? Част 1

Как да пазарувате за бебето онлайн? Част 1

Нямате време за пазаруване за вашите бебета? Купете нещо онлайн.

Всеки вече продава онлайн. Може да изберете да купите от магазин, фейсбук страница, дори от човек, които има кашони с продукти вкъщи. Вече има изключително много варианти за пазаруване за бебешки стоки, че може би е време да ви напишем едни инструкции как да подходите.

Ще ви изпишем супер подробна информация, която да описва няколко различни вариант за покупка на стоки за бебета – онлайн магазини, фейсбук страници и частни обяви.

Преди да изкупим всички продукти за бебета онлайн, трябва да знаем някой неща:

На първо място винаги ще е грижата към бебето. Ако продукта ви съмнява дори най-малко, че не е наред и че може да навреди на вашето бебе – подминете го! Не си заслужава ниската цена за сметка на здравето на вашето бебе.
Ще говорим и за нови и за употребявани стоки. И двата вида заслужават внимание.

Не се подвеждайте от ниската цена, не се знае какво ще получите за парите си. Винаги подхождайте с внимание и капка съмнителност. Едно е да можеш да пипнеш стоката на място, друго е да само да я видиш на снимка. Да започваме тогава.

Продукти за бебета от частни обяви.

Това може би, ще се окаже най-лесният и бърз вариант за покупки за бебета. При тези хора няма излишни усложнения, няма записи по магазини, регистриране и прочее. Как да подходите обаче.
– Огледайте внимателно обявата.
В родното интернет пространство има традиция, да напишеш точно един ред с елементарните описания – на снимката се вижда, че бебешката дрешка е жълта, в описанието е написано “блузката е жълта”.
Обаче вие сте си харесали тази дрешка и я искате – звъните по телефона.

Няма смисъл да пишете съобщения в чатове или нещо подобно. Ако наистина искате този продукт или каквито и да било други бебешки и детски дрешки, тогава просто позвънете.

– Задавайте въпроси.
Колко време е носено (ако не става дума за нов продукт), дали е било само на едно бебе, има ли сериозни повреди или проблеми по продукта, кога е купено и изобщо всичко за което се сетите. Няма от какво да се притеснявате или плашите – този продукт ще бъде за вашето бебе и винаги трябва да сте наясно с това какво купувате!

Вижте също

След като сте разбрали повече за самият продукт, преминете към подробностите за пътуване и разходи. Кой ще поеме пътя на пратката? Това е много дребнав въпрос. Ако става дума за продукт за бебета, които е над 100лв, е добре продавачът да поеме доставката. Ако е за под 50лв, по-етично е да пътя да поеме купувачът. За малки суми просто се подбива печалбата на продавача.

Възможност за преглед и тест е задължителна! Не трябва да взимате пратки без да ги прегледате в офиса на куриерската фирма или ако се срещате лице в лице. Никога не се знае на какво може да попаднете.

 

Какви хора продават продукти за бебета онлайн?

Хората, които се опитват да печелят с подобен вид бизнес, са по-скоро майки, които или нямат какво да работят и трябва да гледат децата си или хора, които имат повече бебешки продукти. Пуснали са няколко обяви в интернет, може дори да е фейсбук страница и продават това, което имат в наличност.

Вижте също – 8 Важни съвета за избора на бебешки дрешки

Ако следвате правилата в горните редове за избор на продукти за бебета онлайн, няма как да сбъркате. Задавайте въпроси, не се притеснявайте от нищо, понеже както ви казахме, това е за вашето дете. Бъдете директни и се интересувайте от всичко – защо се продава, ползвано ли е, може ли да се купи нещо друго от тях и прочее. Колкото повече въпроси задавате, толкова повече проблеми, ще си спестите когато видите продуктът.

В следващата статия, ще продължим с втора част на темата. Харесайте facebook страницата ни за повече подробности и за много нови статии.

Назад
Напред
Вижте също
Скорошни публикации