Как да пазарувате за бебето онлайн? Част 1

бебета бебешки стоки

Нямате време за пазаруване за вашите бебета? Купете нещо онлайн.

Всеки вече продава онлайн. Може да изберете да купите от магазин, фейсбук страница, дори от човек, които има кашони с продукти вкъщи. Вече има изключително много варианти за пазаруване за бебешки стоки, че може би е време да ви напишем едни инструкции как да подходите.

бебета

Ще ви изпишем супер подробна информация, която да описва няколко различни вариант за покупка на стоки за бебета – онлайн магазини, фейсбук страници и частни обяви.

Преди да изкупим всички продукти за бебета онлайн, трябва да знаем някой неща:

На първо място винаги ще е грижата към бебето. Ако продукта ви съмнява дори най-малко, че не е наред и че може да навреди на вашето бебе – подминете го! Не си заслужава ниската цена за сметка на здравето на вашето бебе.
Ще говорим и за нови и за употребявани стоки. И двата вида заслужават внимание.

Не се подвеждайте от ниската цена, не се знае какво ще получите за парите си. Винаги подхождайте с внимание и капка съмнителност. Едно е да можеш да пипнеш стоката на място, друго е да само да я видиш на снимка. Да започваме тогава.

Продукти за бебета от частни обяви.

Това може би, ще се окаже най-лесният и бърз вариант за покупки за бебета. При тези хора няма излишни усложнения, няма записи по магазини, регистриране и прочее. Как да подходите обаче.
– Огледайте внимателно обявата.
В родното интернет пространство има традиция, да напишеш точно един ред с елементарните описания – на снимката се вижда, че бебешката дрешка е жълта, в описанието е написано „блузката е жълта“.
Обаче вие сте си харесали тази дрешка и я искате – звъните по телефона.

Няма смисъл да пишете съобщения в чатове или нещо подобно. Ако наистина искате този продукт или каквито и да било други бебешки и детски дрешки, тогава просто позвънете.

– Задавайте въпроси.
Колко време е носено (ако не става дума за нов продукт), дали е било само на едно бебе, има ли сериозни повреди или проблеми по продукта, кога е купено и изобщо всичко за което се сетите. Няма от какво да се притеснявате или плашите – този продукт ще бъде за вашето бебе и винаги трябва да сте наясно с това какво купувате!

След като сте разбрали повече за самият продукт, преминете към подробностите за пътуване и разходи. Кой ще поеме пътя на пратката? Това е много дребнав въпрос. Ако става дума за продукт за бебета, които е над 100лв, е добре продавачът да поеме доставката. Ако е за под 50лв, по-етично е да пътя да поеме купувачът. За малки суми просто се подбива печалбата на продавача.

Възможност за преглед и тест е задължителна! Не трябва да взимате пратки без да ги прегледате в офиса на куриерската фирма или ако се срещате лице в лице. Никога не се знае на какво може да попаднете.

 

Какви хора продават продукти за бебета онлайн?

Хората, които се опитват да печелят с подобен вид бизнес, са по-скоро майки, които или нямат какво да работят и трябва да гледат децата си или хора, които имат повече бебешки продукти. Пуснали са няколко обяви в интернет, може дори да е фейсбук страница и продават това, което имат в наличност.

Вижте също – 8 Важни съвета за избора на бебешки дрешки

Ако следвате правилата в горните редове за избор на продукти за бебета онлайн, няма как да сбъркате. Задавайте въпроси, не се притеснявайте от нищо, понеже както ви казахме, това е за вашето дете. Бъдете директни и се интересувайте от всичко – защо се продава, ползвано ли е, може ли да се купи нещо друго от тях и прочее. Колкото повече въпроси задавате, толкова повече проблеми, ще си спестите когато видите продуктът.

В следващата статия, ще продължим с втора част на темата. Харесайте facebook страницата ни за повече подробности и за много нови статии.

Назад
Напред