Бебешките подаръци по новогодишните празници

коледен подарък за бебе

Всички бебета си нямат на идея какво е Коледа и нова година.

Това е така докато пораснат и родителите им не им обяснят за какво става дума. Коледа, подаръци, събиране със семейството и много, много щастие. Какво обаче да дадете на вашето бебе за Коледа?

бебета

Дали вашите бебета се нуждаят от подарък за Коледа?

Това наистина е под въпрос. Не е лошо, просто да им купите някоя малка залъгалка, нещо дрънкащо и привличащо бебешкото внимание. Може дори да е нещо за ядене. Както ви казахме в началото, те са малки и не разбират каква е идеята на празника и какво трябва да правят.

Баба и дядо вероятно ще им дадат по някоя паричка, но мама и тати ще платят с нея за памперси или пюрета. По-добре бебето да не знае за тези пари, че може да се разсърди.

В първите няколко години, наистина може да се отървете с нещо малко. Дрешките не ги препоръчваме, защото всички бебета са свикнали да гледат на дрешките като на затвор и да се опитват да се измъкнат от тях.

Изборът на играчка за бебета е огромен!

Вижте също – Играчки за бебе – какви, колко, защо?

Като започнете от някоя дървена залъгалка, дрънкалка или нещо за дъвчене и стигнете до онези колички с дистанционно в които бащите просто да поставят децата си и да ги разхождат наоколо. Това впрочем не е лоша идея като комбиниран подарък. Таткото, ще се радва на количка с дистанционно управление, а бебето ще се вози в нея. Само да не им дойде и на двамата прекалено много!

Още в ранната детска възраст няма какво да се замисляте за подаръци. Вземете нещо с което вашите бебета да си играят колкото се може по-дълго, дори животно е вариант.

Куче, котка, хамстер или дори заек е възможно. Вече има толкова варианти за домашни любимци, че ще ви е жал да не вземете нищо.

Коледа е вече толкова близо, а подаръците? Вече взехте ли ги?
Понякога е добре да вземете подаръците малко по-напред. С популяризирането на „черният петък“ където всичко е намалено, вероятно ще срещнете и неща, които отлично се вписват в бебешката категория за подарък. Дори да посетите онлайн магазин за бебешки стоки, дори там може да намерите нещо намалено.

Винаги има начин да намерите добрата оферта за вашите бебета. Първите няколко години се стремете да задоволявате тяхното любопитство към новото, но с времето, когато дори вече знаят за Дядо Коледа, ще трябва подаръците наистина да са насочени към детето.

Назад
Напред