Подаръци за пораснали бебета – Втора версия

бебета

Още преди да ни разберете погрешно, сега ще  поговорим за вече порасналите бебета, между 2 и 5 години.

бебета

За някой хора това може да не е много голямо число, но вече детето прави разликата с предметите, вижда неща, започва да се изгражда на кратко.

Подаръци по празниците в края на годината може да се намерят по всякакъв повод – рожден ден, имен ден, Коледа, дори за нова година може да дадете нещо на вашите бебета. Начинът и подхода на избиране тука са вече на другото ниво. Ето ви няколко метода как да изберете подарък за Коледа за деца между 2 и 5 години.

Всички бебета харесват нещо в магазина.

Това винаги е бил най-лесният начин. Докато се разхождате с децата в магазина, те ще видят нещо и ще го харесат, ще го задърпат и дори може да си имате проблеми с продавачката ако не внимавате. Не го купувайте веднага, просто оставете подаръка за по Коледа. Купете го на по-късен етап и дори го опаковайте за да изненадате детето още повече. Няма значение на колко години е, всяко бебе обича да разкъсва и разваля всичко.

В рамките на тези години е още възможно компромис. Например, ако детето си е харесало нещо скъпо за вас, вие може да му намерите евтин заместител, стига да прилича на оригинала. Играчка със същите функции или няколко шоколада.

Нещо което трябва на вашите бебета.

Например паяк за прохождане, седалка за сядане вкъщи или в колата. Дори от онези коли с дистанционно за бебета. Където таткото може да управлява количката, а детето да се вози. Как да не се радва един татко на такова нещо?

Количка за бутане същ о възможна, колело с педали, всякакви мобилни средства ще са интересни на детето (в много чести случай и на таткото).

Ще прескочим темата с дрешките, одеялата или изобщо нещо, което вие искате да вземете на детето с цел да не замръзне, да не е голо или защото го е съдрало.

Вижте също – Бебешките подаръци по новогодишните празници

Подаръци за бебета.

Тук става дума вече за подаръците от роднините – баби, дядовци, леля и прочее. Ако имате вече опит с бебета и по-голяма рода, опвределено сте виждали как женската страна дава неща, които са за доброто състояние на бебето – дрехи, някакви неща за бебешката количка и прочее.

Мъжете от друга страна подаряват само неща с които детето да си играе – колички, дрънкалки които са намерили в магазина за лев, защото не им се е търсило допълнително и всякакви подобни. Започнете да свиквате, че мъжете са така – просто гледат да мине по-бързо. Другото което те биха дали на бебета е нещо с което и те да си играят. Например количката с дистанционно. Модерните татковци сигурно, ще използват дрон за да нахранят бебето!

Назад
Напред