Как да пазарувате за бебето онлайн? Част 2

бебета

Искате още по-добри продукти за бебета от интернет пространството? Започваме тогава с втора част.

Всяка част, ще е надграждане на предишната по трудност и усилия да закупите перфектният продукт за бебета от интернет. В първата част, говорихме за купуването от частни обяви — в сайтове за обяви или форуми. Сега е време да вдигнем „летвата“ на търсене и трудност. В тази част, ще разгледаме фейсбук групите. Защо?

бебета

Всеки ден използвате фейсбук, нали? Гледате снимки на бебета, пишете си с някой и какво ли още не. Е, във фейсбук може да намерите и групи (или частни обяви под формата на публикация), където хората продават различни неща за бебета. Ще се учудите колко неща може да си купите втора употреба или неизползвани!

С какво това е по-трудно от предишния начин на купуване на бебешки продукти онлайн?

Самото време, което отнема. Да речем, присъединили сте се в една група, която е за продажба на стоки за бебета. Дрешки, играчки, уреди за готвене и прочее. Виждате публикация, жена продава някакви бебешки дрешки с описание. Винаги в тези групи има описание на това, което се продава. Някак си, майките, които продават бебешки стоки са по-склонни да напишат нормално описание. Ако сте си търсили кола на старо сте виждали, че много хора не пишат изобщо описание. Е, тук не е така.
Описанието винаги е добре направено и пълно. Какво следва след описанието? Коментарите.
Тук вече можем да кажем, че тази стъпка е по-трудна. Коментарите могат да ви послужат за много неща. Някоя ядосана майка е недоволна от последната си покупка от тази продавачка. Може да попитате майката, какво се е случило — определено, ще ви обясни! Ще ви каже какво не е наред, какво се е случило. Ще намерите друга такава майка в коментарите, ще попитате и нея — ще съберете информация от достоверни източници за продавача.

Как това, ще ми помогне да купувам продукти за бебета онлайн?

Мнението на купувачите е винаги важно. Невинаги, ще намирате обаче гневни коментари. Понякога, когато хората са доволни от поръчката си пишат и нещо добро за продавача. Възползвайте се и от това и ако имате и най-малките съмнения — питайте! Все пак, става дума за вашето бебе и трябва всичко да е ясно до най-малкият детайл.
Още по-добре става, когато купувате един продукт няколко пъти, например ританки. Така ще имате базова идея какви са добрите ританки и още щом пристигнат в офиса на куриерската фирма (препоръчваме ви от там да ги взимате), ще можете да разберете дали стават за вашето бебе или не.

бебета

За фейсбук групите и доставката до офис на куриер.

Фейсбук групите за бебета, могат да ви се сторят много интересно място. Майки споделят всякакви теми, всякакви проблеми и решения и дори рецепти. Има изключително много групи за майки и бебета, дори сортирани по градове. Може да намерите бебешката група и за вашия град или да си я направите, ако няма. Обменът на информация е много лесен, всеки има фейсбук и може да научи изключително интересни неща. При избора на стоки за бебета, фейсбук е вероятно най-приветливото място. Продавачите отговарят, може да съберете повече мнения от потърпевши и да решите дали наистина си заслужава да купите точно това от тази група.

Защо до офис? Първо, не се знае дали вие, ще сте си вкъщи, когато дойде куриерът. Те никога не пристигат на време (без значение фирмата), ще седите да ги чакате, най-много да изпуснете някоя важна среща или да не може да свършите нещо. Ще дойде на вратата – „Нали може да го отворя, да го погледна?“, ще попитате вие и той ще седи и ще ви гледа, а вие в бързината може и да пропуснете нещо. Отидете в офиса, разгледайте продукта на спокойствие, така ще ви е и много по-лесно да го върнете, ако не отговаря на изискванията ви.

Вижте също – Как да пазарувате за бебето онлайн? Част 1

В последната част, ще си поговорим за онлайн магазините. Там нещата могат да се окажат още по-трудни.

Назад
Напред