Бебешките играчки по магазините

бебета

Всички бебета искат да си играят с нещо. Дали ще са обувките на майка им, сешоара или някакъв друг битов предмет, но те наистина имат нужда да научават за нещата около себе си.

Естествено, през първата годинка, вие не можете да ги задържите да седят на книжката с буквите или кое животно какво е, но това е едва началото. Трябва да ги оставите да опознаят света около тях сами.

Играчките са много важни за всички бебета, защото ги успокояват (както и родителите им, ако реват без спирка), дават им нещо за правене и разхвърляне. Все важни неща от растежа на едно дете.

бебета

За съжаление, не можем да ви кажем с гаранция, че вашето дете ще хареса този вид играчки или този.

Всяко бебе има своят индивидуален избор и няма общ знаменател за всичките бебета.
Най-добре за един родител би било, да следва жестовете на детето си.
Вижте към какви неща се стреми вкъщи – колички или нещо плюшено, това ще ви насочи достатъчно към вида играчка.

Веднага можете да започнете с аналога – момчета: колички и момичета: кукли, но в ранните детски години, това изобщо не е така.
Те не правят разлика от двете и е много вероятно момиченцето да харесва колички. Разбира се, има малка вероятност, когато порасне да иска големи коли, но това не се случва толкова често.

бебета

Ако вашето бебе иска още и още играчки, можете да си направите един евтин експеримент – поръчайте от Китай. Знаете, че в ebay има достатъчно играчки, които са по долар и пътуват до вас един месец. Вземете няколко, вижте дали ще пристигнат навреме и цели и ще си имате същите играчки като от магазина, но на много по-ниска цена.

Всички бебета по света се радват на играчки. Това е нещото, което ги прави адски щастливи.

Ако сте придирчиви към бебешки играчки, гледайте да са по-тежки и по-качествено изглеждащи. Играчка, която хванете и почувствате, че тежи и е от качествен материал, може да изтрае много повече от набезите на всички бебета от колкото някоя по-евтина.

Назад
Напред