Подарък за вашето бебе за Коледа?

коледен подарък за бебе

Смятате ли, че има бебета, които се нуждаят от коледен подарък?

Не че имаме нещо против бебета и колега, но те все още са прекалено малки за да разберат истинският смисъл на празника. Замислете се, колко често дори им взимате разни неща – дрешки, играчки, нещо което на вас да ви помага за бебето и прочее. Дали разбират че това е подарък и правят ли разлика кога им го давате?

Нека да погледнем Коледа с бебета от една друга гледна точка.

Може да им дадете играчки, това е напълно нормално. Опаковайте ги добре за да можете детето да се радва на шарените цветове, шумният звук от отварянето и няколко панделки за разкош. Ако е момиченце още от сега може да и харесат.

Има обаче един друг вариант, които ще е приятен за вас и дори за вашето бебе след години. Направете коледен подарък, които има значение за всички.

Вижте още – Внимавайте с грижите за бебето през зимата

Спомени от ранните години.

Всички бебета порастват! Никога пак няма да видите децата си в онези малки, сладки форми с малките си сладки ръчички и красиви очички. Може да запазвате моментите с тях, като правите специални коледни подаръци със снимки например. Пазарът е толкова богат, че може да започнете от кутия за бижута със снимка на вашето бебе и стигнете до специално гравирани домашни украшения.

Един уникален подарък, които сме виждали само по филмите (но се предлага и на пазара, стига да търсите по-старателно) би бил отливка на краче и/или ръчичка на вашето бебе. Колкото по-уникално изглежда, толкова повече ще го гледате.

бебета

Албум с професионална фотосесия винаги е идея, но това е прекалено клиширано. Потърсете в интернет за наистина уникални решения и дизайни на спомени с вашите бебета.

Символични коледни подаръци за бебета.

Говорим за онези подаръци, които са най-много за родителите. Табелка за колата, дръвче посадено в градината на рожденият ден на бебето и други подобни. Ако сте фенове на монетите, може да се обърнете към няколко банки и да ги попитате за подаръчен комплект с монети за новородени.

Те не губят стойността си защото са или от злато или от сребро.
Символичните подаръци имат доста по-голям обхват на възможност, защото символиката при всички бебета и техните родители е различна.

Подаръци от текстил.

Това вече наистина влиза в категорията „само за родители“.

Малко бебешко боди със специален или закачлив надпис е често срещано и предлагано. Обувки с името на бебето също не са лоша идея, тях поне може да ги запазите за през годините.

Всякакви плетени, шити и други текстилни форми с името или фраза за вашето бебе са интересни, стига да ги запазите за през годините, а не да ги хвърлите след като се скъсат. Виждали сте спортни тениски в рамка на стената, помислете за нещо подобно.

Може да направите изключително много неща, които да са гравирани или бродирани с името или специална фраза за вашето бебе. Това може да се изпълни и на много бебешки играчки. Специален биберон, шише, връзка пластмасови ключове, дори бебешката количка може да се превърне в значим бебешки подарък.

бебе коледаКакто вече ви казахме, коледните подаръците за бебета нямат голямо значение за самите бебета от колкото за родителите. Те винаги ще ги пазят и ще им напомнят какви красиви спомени са имали със своите малки ангелчета. Ако нямате и вие идеи за подарък за Коледа за своята половинка и ако се вписвате във графата „Татко или мама“, може някоя от изброените идеи горе да ви помогне.

Ако нямате идеи за играчка за бебета, можете да погледнете в този онлайн магазин за играчки.

Назад
Напред